Anglijas Premjerlīga: Likmju veidi, Statistika & Padomi

Pievienots: 2023-10-09

Anglijas premjerlīga dibināta 1992. gadā un ir atzīta par augstākās klases futbola līgu Anglijā un par populārāko pasaulē. Sešas no desmit bagātākajām futbola komandām nāk tieši no Premjerlīgas.

Ja esi īsts futbola fans tad pavisam noteikti seko līdzi arī Anglijas premjerlīgas spēlēm. Taču vai zini, kas jāņem vērā liekot likmes totalizatorā?

Sporta Likmes uz Premjerlīgu

Ikvienā sporta totalizatorā ir pieejamas dažādu veidu likmes. Lielākoties likmju veidi ir atkarīgi no izvēlētā sporta veida. Lai arī visticamāk jebkurā sporta veidā varēsiet veikt likmi uz uzvarētāju, ir arī daudz citu dažādu iespēju, kuras izmēģinot jūs varat gūt lielāku iespēju tik pie sev vēlamā laimesta.

Tieši tādēļ mēs piedāvājam iepazīties ar populārākajiem futbola likmju veidiem, lai tavu pieredzi padarītu vēl aizraujošāku.

Populārākie futbola likmju veidi

  • Pirmie gūtie vārti – ar šo likmi jūs varat prognozēt, kurā minūtē tiks gūti pirmie vārti kā arī kurš spēlētājs vai komanda to izdarīs pirmā.
  • Pirmā puslaika rezultāts – šī likme ļauj prognozēt pirmā puslaika rezultātu, piedāvājot lielākas izredzes uzvarēt, taču ar lielāku risku.
  • Pēdējie gūtie vārti –  jūs varat prognozēt, kura komanda gūs pēdējos vārtus, taču spēlei ir jābeidzas ar fināla svilpi.
  • Precīzs rezultāts – riskantākā likme uz futbolu, jo jau pirms spēles ir jāprecizē konkrēts rezultāts, nezinot spēlētāju sodus, kļūdas, utt. Taču ar šo likmi ir iespējams gūt lielākos laimestus, jo koeficenti pārsvarā ir ļoti augsti.
  • Spēles statistika – liec likmes uz dažādiem statistikas rādītājiem ( noraidītajiem spēlētājiem, saņemto kartiņu skaitu, utt.)
  • Kombinētā likme – Prognozē divas no trim iespējamām rezultātu kombinācijām.

Kura komanda ir pašreizējie Premjerlīgas čempioni?

Šobrīd Anglijas Premjerlīgas čempioni ir Machester City. Viņi 2022./23. gada sezonā ieguva 89 punktus uzvarot 28 spēles.

Arī šobrīd jau visiem zināmā Manchester City ir līderu pozīcijās. Protams, turpat vien ir arī tādi favorīti kā Arsenal, Liverpool un Manchester United.

Kura komanda ir izcīnījusi visvairāk Premjerlīgas čempionu titulu?

Futbola klubs Uzvaru skaits
Manchester United 13
Manchester City 7
Chelsea 5
Arsenal 3
Liverpool 1

Manchester United ir veiksmīgākā komanda Premjerlīgas vēsturē, kā arī visas 13 uzvaras ir gūtas pateicoties trenerim – Aleksam Fergusonam, kurš ir atzīts par labāko britu futbola treneri.

Taču Manchester City komanda neatpaliek nekur tālāk, jo jau vairākus gadus pēc kārtas ir ieguvusi Anglijas Premjerlīgas čempionu titulu.

Kas jāņem vērā liekot likmes uz Premjerlīgas spēlēm?

Viena no svarīgākākajām lietām,kas jānem vērā liekot likmes uz futbolu ir spēletāju un komandu statistika. Tai ir patiesi liela nozīme, taču sekojot līdzi futbolistiem ir diezgan viegli paredzēt, kā izvērtīsies sezona.

Protams, sporta pasaule mūs var pārsteigt nesagatvotus un pēkšņi var tikt parakstīti jauni līgumi, spēlētāji iegūt kādas traumas, taču lielākoties jau sezonas sākumā ir iespējams atpazīt līderus. Sekojot līdzi jaunumiem sportā un konkrētām komandām, jūs varētiet justies drošāk veicot likmes.

Ikvienā totalizatorā ir svarīgi spēlēt atbildīgi un izvērtēt to cik daudz varat atļauties tērēt uz savām likmēm. Mēs iesakām izvērtēt arī koeficentus, jo tas var ietekmēt jūsu potenciālos laimestus.