Kā nopelnīt totalizatorā: 5 veidi, kā uzvarēt sporta derībās!

Pievienots: 2021-09-01

Jebkurš ir spējis veikt likmi totalizatorā. Taču, lai uzvarētu sporta derībās, nepieciešams daudz vairāk. Ja tevi interesē likmes uz sportu un vēlies uzzināt, kā reāli uzvarēt, tad esi īstajā vietā.

Pirmkārt, ir svarīgi apzināties, ka lielākā daļa cilvēku sporta derībās ilgtermiņā neuzvar. Daudzi cilvēki vēlas tikai likt likmes uz sportu, lai spēli būtu interesantāk skatīties vai sekot līdzi. Lai gan mēs nevaram vienkārši pateikt, uz ko likt likmes, varam tev pastāstīt par principiem, kas krasi palielinās tavas iespējas gūt uzvaras ilgtermiņā. KazinoKaralis eksperti pastāstīs visu, kas tev jāzina.

Ja vēlies pārspēt sporta totalizatoru, izmēģini sekojošās stratēģijas, lai iegūtu lielākas izredzes uzvarēt.

Veic savu likmi pēc iespējas agrāk

Jebkurš vidējais sporta totalizatora spēlētājs likmi liek tieši pirms spēles sākuma. Nedari tā. Arvien tuvāk attiecīgajam sporta notikumam, bukmeikeri ir ieguvuši visu iespējamo informāciju un ir pielāgojuši savus koeficentus paredzamajam spēles iznākumam. Tas nozīmē, ka tādējādi tu zaudē daļu no sava potenciālā laimesta.

Liec likmes uz labākajām izredzēm uzvarēt

Šim derību priekšnoteikumam vajadzētu būt diezgan acīmredzamam, tomēr lielākā daļa cilvēku to nedara. Kad esi izvēlējies derības, uz kurām vēlies veikt likmi, ir svarīgi atrast labākos koeficientus. To darot ilgtermiņā, veidojas atšķirību starp peļņu un zaudējumiem.

Piereģistrējies vairākos sporta totalizatoros

Tu vari palielināt savas izredzes nopelnīt, izmantojot vairākus totalizatorus. Tas tev ļaus iegūt priekšrocību, meklējot izdevīgākos derību piedāvājumus. Pirms veic likmi uz kādu sporta notikumu, izpēti koeficentus vairākos totalizatoros. Turklāt, tikpat kā jebkurš online totalizators piedāvā jaunajiem klientiem iepazīšanās piedāvājumus ar bezriska likmēm. Tas ir izdevīgs veids, kā izmēģināt dažādus sporta totalizatorus bez maksas.

Liec likmes uz mazāk populāriem sporta veidiem un tirgiem

Likt likmes uz tādiem lieliem sporta tirgiem kā NHL, NBA, BOX ir ļoti aizraujoši, taču tajos arī var būt grūtāk nopelnīt. Kāpēc? Jo tie ir vispopulārākie. Un lielāka popularitāte nozīmē, ka būs jāveic lielāka naudas likme. Savukārt lielākas likmes veido neizdevīgākus koeficentus, ar kuriem ir grūtāk uzvarēt.

Veic likmes atbilstoši savam budžetam

Likmju lielums ir tas, kur daudzi iesācēji totalizatoros kļūdās. Ja tev ir 100 €, neliec visus 100 uz vienu likmi. Sadali šos 100 mazākās likmēs. Tas jādara, jo tas ļauj sadalīt risku un zaudēt mazāk naudu. Citiem vārdiem sakot, ja piedzīvosi zaudējumu sēriju, tev joprojām būs palikusi nauda, ​​nevis 0 € tavā kontā. Katrai likmei vajadzētu iztērēt nelielu procentu no tavas naudas summas. Jebkur no 1-2% ir saprātīgs sākumpunkts. Ja tev sporta derībās ir uz statistiku balstīta pieeja, mēs ieteiktu ievērot Kellija kritēriju modeli. Tas būtībā nosaka tavu likmi atbilstoši tavām izredzēt uzvarēt.